Cégünkről

Hébé az ifjúság görög istennője. Ő lett cégünk, a Hebe Kft. névadója.

2003 óta működő vállalkozásunk először a nyelvtanulásban segítette a fiatalokat egy magazin segítségével.

2006-ban indítottuk útjára angol és német levelező és műveltségi versenyeinket, a Play and Win! és Spiel und Gewinn! versenyeket. Magyarországon ez az egyetlen országos verseny, ahol egyszerre több ezer diák mérheti össze tudását német és angol nyelvben, általános műveltségben, csoportmunkában és az internet-használatban! Egy-egy tanévben nyelvenként több mint 5000 diák teszi próbára nyelvtudását, műveltségét és ügyességét.

2009 őszétől egy olyan különleges irodalmi versennyel bővítettük ki kínálatunkat, amely teljesen egyedülálló az eddigi diákversenyek között: rendhagyó barangolásra hívjuk a diákokat a könyvek világába. Szivárványhíd versenyünk célja az, hogy megízleltesse a gyerekekkel az olvasás örömét, megszerettesse velük a könyvtárak sajátos világát, és szórakoztató formában bővítse ismereteiket a klasszikus és kortárs magyar és világirodalomról.

2012 februárjában elindítottuk Időutazó történelmi versenyünket, amelyben a magyar és világtörténelem kacskaringós útjait járjuk be izgalmas feladaton keresztül. A verseny azonnal népszerű lett a diákok körében, és a kis időutazók naplóiban fantasztikus bejegyzések születtek.

Sikereink arra biztattak bennünket, hogy 2012 őszén újabb tantárgyak kerüljenek fel palettánkra, így felvettük a ‘Világjáró’  csizmát új, földrajz versenyünkben.

2014 őszén ismét új mérföldkőhöz érkezett a HEBE Kft. Elindult Böngész versenyünk, melyben az alsó tagozatos diákoknak kínálunk színesebbnél színesebb feladatokat olvasás, nyelvtan és környezetismeret tantárgyakból. www.bongesz.hu