Diákoknak

Sziasztok Lányok és Fiúk!

 

Szeretettel köszöntünk benneteket a 2022/23-as tanévben.

Figyelmetekbe szeretnénk ajánlani a HEBE+ középiskolásoknak szóló weboldalunkat és versenyeinket.

Korábban már valószínűleg találkoztatok a Play and Win! (angol), Spiel und Gewinn! (német) és Időutazó (történelem) levelező versenyeinkkel.

Ezekből a versenyekből sok jó dolgot megtartottunk, de a digitális világot jobban kihasználva átdolgoztuk a versenyek tematikáját.

Ha szeretitek a fent említett tantárgyakat, és szeretnétek egy-egy témában jobban elmélyülni vagy az adott nyelvet gyakorolni, köztünk a helyetek!

4 fordulón keresztül izgalmas és kreatív feladatokkal várunk benneteket akár egyénileg akár kisebb csoportokban. Az egyes fordulók feladatai kiváló lehetőséget biztosítanak az érettségikre való felkészüléshez is.  Honlapunkon pedig rendszeresen osztunk majd meg emelt és középszintű érettségikkel kapcsolatos tanácsokat, információkat, feladatokat. Tovább az ingyenes feladatokhoz >>

A tanév folyamán lesz még olvasóverseny, és egyfordulós tematikus projektversenyek is.

Nagy a palettánk, lesz miből válogatnotok!

Mivel ajándékozzuk meg a nyerteseket?

  • Minden tantárgy, minden korcsoportjában az első három helyezettet ajándékcsomaggal díjazzuk. Az ajándékcsomagok könyvekből, tanszerekből állnak.
  • Minden diák, aki az összes fordulót beküldte a verseny végén oklevelet kap.

Ez a weboldal nektek és értetek van, így bármilyen észrevételt vagy tanácsot szívesen fogadunk tőletek! Írjatok bátran, kövessetek minket a Facebookon és csatlakozzatok zárt Facebook csoportjainkhoz is!

Amennyiben honlapunk, az idei tematika és a mintafeladatok elnyerik tetszéseteket, szüleitek vagy tanárotok közreműködésével nevezzetek be versenyeinkre!

Legyen ez a tanév versenyekben, sikerekben és ötösökben gazdag!

Kraulis Mónika és Ecker Marcsi
a HEBE Kft. ügyvezetői

Kövessetek minket!