Tanároknak

Kedves Kolléga!

 

Szeretettel köszöntjük a 2022/23-es tanévben.

Cégünk a HEBE Kft 19 éve szervez országos levelező versenyeket 1-12. osztályosoknak. Valószínűleg már Ön is találkozott a HEBE versenyekkel.

Az alsó tagozatosok számára szervezett versenyeink Böngész néven futnak, és külön weboldalon találhatóak: www.bongesz.hu.

A felső tagozatosok számára szevezett versenyeink a www.levelezoversenyek.hu weboldalon találhatóak.

Két évvel ezelőtt a középiskolásoknak elindítottuk új weboldalunkat www.hebeplusz.hu címen. A HEBE+ országos középiskolai versenyek tartalmilag ugyanazok, mint amelyek eddig a Hebe Levelezőversenyekben voltak. Ezzel az új weboldallal szeretnénk jobban kiszolgálni ennek a korosztálynak és az őket tanító tanároknak az igényeit.

Olyan diákok jelentkezését várjuk Hebe+ versenyünkre, akik szeretik az adott tantárgyat (angol,  német, történelem) és szeretnének még jobban elmélyülni egy-egy témában.

Feladatlapjaink kiváló lehetőséget nyújtanak az érettségikre való felkészüléshez. Honlapunkon pedig rendszeresen osztunk majd meg emelt és középszintű érettségikkel kapcsolatos tanácsokat, információkat, ingyenes feladatokat. Tovább az ingyenes feladatokhoz >>

A HEBE+ tantárgyi versenyek 4  fordulósak. 4 fordulós versenyünk 2022. október közepén indul. A versenyek menetéről részletes leírást talál főoldalunkon.

Olvasóversenyünkön igyekszünk olyan könyveket feldolgozni, amelyek akár kötelező akár alternatív kötelező olvasmányok is lehetnek a tanév során.

Mivel ajándékozzuk meg a nyerteseket?

  • Minden tantárgy, minden korcsoportjában az első három helyezettet ajándékcsomaggal díjazzuk. Az ajándékcsomagok könyvekből, tanszerekből állnak.
  • Minden diák, aki az összes fordulót beküldte a verseny végén oklevelet kap.

Kérjük, amennyiben honlapunk, az idei tematika és a mintafeladatok elnyerik tetszését, ajánlja versenyeinket diákjainak, és próbálják ki közösen a HEBE+ versenyeket!

Eredményekben és egészségben gazdag tanévet kívánunk!

Kraulis Mónika és Ecker Marcsi
a HEBE Kft. ügyvezetői

Kövessenek minket online is!